Nézd meg, hogy milyen illat illik hozzád a horoszkópod szerint

Bak

bak-horoszkop.jpg
A Bak nő igencsak konzervatív, ambiciózus, visszafogott, anyagi biztonságra törekvő, határozott személyiség, aki tudja, hogy mit akar, nem hivalkodó, hűvös és távolságtartó. Valószínűleg erőteljes, klasszikus, elegáns illatot választ, ami illik a sminkjéhez és a ruhájához.

Ajánlat Hölgyeknek: orientális-fűszeres illatcsalád 

A Bak férfi a hagyományosan klasszikus, hűvös illatokat kedveli, amelyek szolid hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erőt és eleganciát sugallnak.

Ajánlat Uraknak: aromás-fougére illatcsalád                                                  

 

Vízöntő 

 vizonto-horoszkop.jpg    
A Vízöntő nő független, játékos, különc, extrém és extravagáns, igazi lázadó, aki kedveli a szokatlan dolgokat, és nagy a szabadságvágya. Különleges nőként különleges parfümöt is igényel. Illatban is a szokatlant, az egyedit kedveli. Szereti a könnyű, pezsgő, fiatalos parfümöket, amelyek ravaszul és finoman körüllengik, s amelyet ha valaki megérez, azonnal tudja, csak ő lehet. Különleges nő - különleges illattal.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos-fás-animális illatcsalád 

A Vízöntő férfi kedvenc parfümje felér egy függetlenségi nyilatkozattal, dinamikus, friss és lendületes illat.

Ajánlat Uraknak: aromás-aqua és fás-aqua illatcsaládok 

 

Halak

halak-horoszkop.jpgA Halak nő álmodozó, idealista, romantikus, érzelmes és érzékeny, a racionalitás távol áll tőle. Egyéniségéhez a finom, lágy, áttetsző illatok illenek. Kedvenc parfümje olyan, mint egy csodálatos álom, amelyet ébredés után sem lehet elfelejteni.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos-narancs-tubarózsa illatcsalád 

A Halak férfihoz valami olyan sejtelmes illat passzol, ahol a különböző illatjegyek között nincs határ. Az összetétel így szabadon keveredhet egymással, teljesen egyedi illatot alkotva használóján.

Ajánlat Uraknak: orientális-fűszeres illatcsalád

Kos

 kos-horoszkop.jpg     
A Kos nő energikus, tüzes, gyors, szenvedélyes, robbanékony, friss és aktív. Ehhez mérten olyan illat illik hozzá, amelyik hasonló jellemzőkkel bír – a romantikus, virágos illatok igencsak távol állnak tőle. A csillagjegy szülöttjei a minél merészebb annál jobb elv alapján választják ki az ideális parfümöt.

Ajánlat Hölgyeknek: ciprus-gyümölcsös és orientális-virágos illatcsaládok 

A Kos férfi dinamikus és temperamentumos.  Egyéniségükhöz leginkább az intenzív illatok illenek, melyek fajsúlyosak, karakteresek, főként fűszeres illatok, ezek kétséget kizáróan azonnal elárulják lehengerlő temperamentumukat.

Ajánlat Uraknak: orientális-fás illatcsalád 

 

Bika

bika-horoszkop.jpg       
A Bika nő kényelmes, nyugodt, érzéki, erotikus és szereti az értékes holmikat – parfümből is valószínűleg többet birtokol. Kedveli az átható, dús és szinte megfogható illatokat, az egzotikusan csábító aromák kompozícióját. Nyugodt egyéniségével legjobban a kellemes, virágillatú parfümök és illatok harmonizálnak.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád

A Bika férfihoz az egyszerű, ugyanakkor fajsúlyos, erőteljes illatok illenek, melyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak.

Ajánlat Uraknak: fás-ciprus illatcsalád

Ikrek

ikrek-horoszkop.jpg       
Az Ikrek nő kíváncsi, nagyon jó humorú, nyitott, társasági lény, aki imád beszélni, és igencsak mozgalmas életet él. Szereti a változatosságot, szívesen és gyakran próbál ki valami újat. Ez igaz a parfümjeire is, gyakran váltogatja azokat, mindig vágyik az újdonságra. Egyéniségével a könnyű, friss, virágos illatok harmonizálnak. A könnyed, fiatalos parfümöket kedveli, amelyek az "élni jó" frissességét és pajkos játékosságot sugallnak.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos-zöld illatcsalád

 

A Kos férfi az élénk és szellős illatokat szereti, melyek remek összhangban vannak az Ikrek változékony hangulatával.

Ajánlat Uraknak: aromás-rét illatcsalád

A következő héten folytatjuk a második résszel.